Hiszem, legszebbek a meg nem születettek.
Leendő nagy színjáték szereplői, ha
majd hozzá írnak egy sort, ami az övék,
azt, amivé válhatnának. Akár a
kereszten vagy a profán magánéletben.
Sosem láttam ilyen szépet. Pedig láttam.
Ártatlanul - én erre nem volnék képes.