Biztató
Még hamar hull alá a sötét,
nehéz, hideg, feszítő közöny,
csakhogy mindig lesz tavasz, ne feledd el,
hogy hol érjünk össze, kijelölöm.
Van, ahol sűrűbb, ott nehezebb is,
fagyzugos terület, nincsen lefolyása,
mégis mindig lesz tavasz, ne feledd el,
megdermedt lángok izzanak utána.
Még hamar hull alá a sötét,
még mélyen fekszik bennünk a kín,
de holnap felenged minden szorítás,
holnap kinyílhat szív az álmain.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-11 08:47:48
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-11 08:47:48