aztán
gondolta most aztán nyakon csípi
nem lesz az időn több fekete folt
óvatos léptekkel körbejárt tegnap
volt szó rá mégis az semmi se volt
aztán felhívta londont’ ott kevesebb idő
éppen elhúzta a háló függönyét
az ablakon kinézett minden világos
aztán két mondat után töksötét
nem baj maradt is öleli magát
lehet az időn fekete folt
kicsit kilépett sötétet sohase látni
meg azt ami sohase volt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-01 15:42:33
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-01 15:42:33