A tükörben valaki más (J.-nek)
mikor idegen
területre tévedsz
és valaki megtalál
mint örségváltáskor
hangosan mondod a jelszót
és ha fölismernek halkan
összerogysz
mert igenis kísért néhány
szellemféle lény.
bár hangjuk ritkán ér ide
mögöttem bezárult
a kör. a kréta elfogyott.
egy másik másnapot kértem
és meglett rá a válasz.
a nyugalom hiánya újra
a megszokott
csak a félelem hullámhossza más.
felfrissít egy hűs atomvillanás
az éjszakában
a levegő hirtelen hiánya
minden űrt kitölt mint
a teret ha nem vagy itt
a hangulat -
régi képe egy másik
éjszakának.
talán indulnék keresni
de nem megyek nélküled.
majd Te mész.
és engem is
viszel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.