Sztereotípija
Nyelvész lett a skizofrén Pistából.
Jobbik énje nagy alkoholista.
A balabbik csak egy sofőr Tácról.
Őt szerette kevésbé a Pista.
Megvizsgálta a magánhangzókat,
beszédében hogy vannak a helyek:
"Óóó, egész Gorzium ezze nógat,
hogy akkó berúgok vagy berregek?"
Szegény Pista, rájössz maj magattó,
ha a nyelvbe belemélyecc, akkó
előbb-utóbb, de úgyis pórujjársz.
Mélyeggy a pijába vagy a gászba!
Mennyé vissza Skizofrénijába!
Nehogy rajtad röhögjön egész Tác.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.