most légy okos
ha nem lennél mi is volna
szőrén-szálán európa
biztat fából vasszigorra
ki szüntelenül aggódva
csakis érted háborog ma
minden fórumon téged óvna
váltig csak azt jajongja
hogy igazítson a jóra
a minden lében európa
ultima ratiója
hajánál fogva európa
megszoktuk már régóta
szemen szedett európa
ez kő kövön magyar nóta
hát harsogjad európa
a verdikt már kész habókra
________________________
most légy okos európa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-04-10 00:00:00
Utolsó módosítás ideje: 2023-04-10 00:00:00