a harmadik napon
ébredés
az újra kitáruló szárnyas ajtó
eleven sebe átenged ma is
kitörli szemedből az álmot
de ne fordulj vissza
megrémülnél
az ébredésed előtt ottfelejtett bárány
tekintetétől
érzékeid életre kelnek
az emlékezet nélkül előhívott színek
felszikrázva körülölelnek
veled ujjong
aki látja amint
kételkedés nélkül felöltöd
és kiterjeszted
szárnyad
a stációk
már mind mögötted
a fal
áttetsző síkjából kilépő testek
lépcsője felvezet a végső dimenzióig
ahol a kezdetek beteljesüléseként
látod magad
az égő üvegikon vitráljában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-04-03 00:00:37
Utolsó módosítás ideje: 2023-04-03 00:00:37