valami történt
merev a nyakam
mintha leszúrt disznó szája
és nem emlékszem a helyes
csillagragozásra
sem a harákoló isten savanyú szagára
köpnék ahogy az a lökött köpött
az egész kerület által jól ismert
légnyomásos józsi
vagy az állatkertben a láma
de letapadt nyelvvel jöttem a világra
nem köp
csak nyel jaj
belőle nem jön turha
hűlt segglyukában egy tűnődő angyal
lerágott ujja
így jött így járt így ment
nézegetnek a bolygómérnökök
istenkém hát milyen 1 test ez
cigarettáznak esznek kacagnak
vonalzót vagy ásót ragadnak
na tessék
a gömb a piramis a kocka a henger a gúla
a jóllét a szükség a kereszt a vágy a szútra
idea vagy fény
barlang vagy pénisz
bárcsak ne varrták volna össze a számat
és hé a szegycsontom alól
még hiányzik az a kép
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-30 14:17:45
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-30 14:21:52