slussz
direkt nem direkt
élek ahogy
s ha szívem olykor makog
papírra vetem közhelyes
közröhejes gondolataim
az nyilvánvaló ha én nem lennék
nem látszana annyira
nagysága másoknak
ezt azért senki se felejtse
megítéltettem e kikötőben
könnyűnek találtattam
nem tetszik ugyan
mert az orra koppintás fájdalmas
de belenyugszok: versírásban sem
vagyok zseni
hallgatni arany mondják
hát hallgasson az aki tud
nekem írnom kell
slussz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-22 06:47:50
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-22 06:47:50