Parlagon
Elbukott premierek után is csak
a régi, rongyosra forgatott könyvből
készítenék a folytatást. Papír-
masé díszletek között igazsággá
fölstilizált szólamok arcvonala
megint összeomlik a produkciót
unottan lefitymálók tömegével
szemben. A gonddal magyarrá butított
implantátum durván kilökődik, így
visszhangtalan a kirekesztés vádja.
Óperencián inneni, euro-
konform szikével szabatnák elszántan
át a hálátlan honi közeget, ám
a műtét ezúttal is sikertelen.
Fájdalmukat a pusztába kiáltva kár-
hoztatják az örök ugart, de csak ők
hevernek minden friss vetésben meddő
magokként, vigasztalanul, parlagon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-01-30 00:38:04
Utolsó módosítás ideje: 2023-01-30 00:40:16