amikor nem találod a szűk ösvényt
Szűk a kapu és keskeny az út,
amely az életre vezet –
kevesen vannak, akik megtalálják.
(Máté7,6. 12-14)
Boldogok a lelki szegények,
mert övék a mennyek országa...
(Máté 5.3)
végtére is mindegy
élsz-e vagy halsz
az is amit szerettél volna
és hogy most mit akarsz
tettél vagy nem tettél
keresztbe pár szalmaszálat
utol ér végül végzeted
és az élettől való utálat
az utolsó napodon
az égre kiáltasz
elképzelhető (nagyon is)
hogy meglesz a válasz
aztán beletörődsz
csendes leszel és magányos
sóhajod elszáll
nélküled nyüzsög tovább a város
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-12-26 00:12:54
Utolsó módosítás ideje: 2022-12-31 12:36:49