Falanszter
– Mi jót csinálsz?
– Hát, most meg fogsz lepődni…
– Na, mesélj már!
– Olasz bajnokit nézek.
– És mennyi az állás?
– Róma vesztésre áll.
– Várj csak, azt a bajnokságot nem függesztették fel?
– Nem, mert ott nem kell fűteni.
– Ja, vágom. Viszont nem is e miatt kérdezem.
– Hát akkor miért?
– A fogadási csalások miatt.
– De én nem focit nézek.
– Nem focit? Mit lehet még nézni?
– Hát…
– Tudod, mit? Ne is áruld el inkább!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-10-03 12:00:43
Utolsó módosítás ideje: 2022-10-03 12:00:43