Elillant (Karácsony körül)
Elillant az otthon melege,
fűtésre már nem telik,
az éhséget rendelni se kell,
a percek házhoz viszik.
Gyermekköhögés mar a csendbe
lázrózsa szirom alól,
az elgurult jövőt keresve
szilánkos szív zakatol.
Eresz csövén száraz szél zörög,
zuhan egy fagyott moha,
és a halál nem áll, felpörög ,
a menetelők sora
ágyra ejtve a hűlt testruhát,
keresik a lélek otthonát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-08-12 13:59:20
Utolsó módosítás ideje: 2022-08-12 13:59:20