Bűnös mókus
Történetem kissé lapos, elavult:
ballonkabátom zsebében cigaretta lapult.
Mókusom titokban beleköltözött,
azt hittük, hogy a hűtlen megszökött.
Aztán felfedeztük kedves buksiját (baj ám),
"kezében" forgatta cigarettám.
Hogy az enyém, letagadni minek,
most is hallom, ahogy apám felnevet.
Szegény, bárcsak megvert volna,
cigaretta a számban most nem lógna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-06-27 00:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2022-06-29 22:56:41