BLANKOLÁS
Kopjafák ellenőrzése.
Kockára nyírt hajpánt.
Biológusok hajrája.
A korcsolyával összekaristolt jég felülkerekedik a tundrán.
A bólintás bökdösi a vendégoldalt.
Vigyázzállásban a szótár a szokatlan reccsenések édestestvére
A mandzárd és az éspedig.
Nyekergés a kútban.
Szolgálatra hívsz feslett bimbó.
A rendező elv szereti a válóperes ügyvédeket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-05-04 10:27:51
Utolsó módosítás ideje: 2022-05-04 10:27:51