Mást lát
Nehezen viseli ezt is,
nem lehet megszokni a dolgok borulását,
adott szó, esély, mézzel telt ibrik,
lebillen, eltörik és akkor mást lát.
Pont olyan ez is, mondja
és ott térdel, hang nélkül artikulál,
könny sem mossa el a zavart
és csendben van és tátva a száj.
Valahogy elviseli ezt is,
belülről figyeli a dolgok borulását,
ragadós sötétben ül ott nyugodtan
és már érti, hogy mást lát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-04-18 09:10:26
Utolsó módosítás ideje: 2022-04-18 09:10:26