Nyerő sorozat
Már elérem
Amióta elhiszem
hogy van elérhetetlen,
már el is érem:
bármikor abszurdba hajlok
folyvást valószínűtlen
ébredéseimben.
Nyeregben
Innen lesz szép nyerni. Tét nélkül
is tovább tekerni. Nem törni
célra, csak gurulni, végül majd
illőképpen megköszönni, hogy
nem volt kényelmetlenebb, sőt,
úrrá tudott lenni rajta — bár
belekopott a nyereg, mégis-
csak megülte egy magamfajta.
Fókuszban
Élükön guruló érmék
napjaim,
egy tekintet állandó fókuszában.
Hogy mikor és melyik oldalukra dőlnek majd,
neki mindegy.
Folyamatosan nyerésben érzem magam,
mióta élvezni tudom,
hogy velük gurulok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-04-11 00:06:22
Utolsó módosítás ideje: 2022-04-11 00:07:39