unoka (végleges)
három kenyérnyi a súlya
félve tartom a karomba'
megfigyelem dundi arcát
megvan rajta minden? meg hát
orra szája és fülecskék
szeme mint az enyém: éj-kék
ujjacskái piciny gallyak
kisajátítom magamnak
megringatom tente tente
máris alszik a kis Bence
beteszem a kiságyába
legyen nyugodt éjszakája
szája szélén mosoly látszik
álmában tündékkel játszik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-04-11 00:00:28
Utolsó módosítás ideje: 2022-04-11 00:00:28