mi körülvesz rejtelmes sziget
érzéseink lakatlan kagylók
elhagyottak nem választanak
a meg nem értettség
fóbiákat aszal
tiszta függönyökre
a pillanatokban fókuszál
a boldogságunk retinája
az ablakpárkányon
kis barna rovarok köröznek
tavaszi meleg kéredzkedik
az ablaküvegen
a szerelemnek titokzatos
szép alkímiája