Mostanában ráér a perc,
legalábbis nálam.
De jó is lenne, de jó is lehetne.
Hunyorogva nézek hátrafelé,
előre még nem látok messze.
Magányra magány,
közte meg alig.
Emléken megszáradt kéreg.
De jó is lenne puha tegnapból merni.
De jó is lehetne. Majd egyszer. Ha elérlek.