sérelmeivel mér
országot hazát
sorsot történelmet dekáz patikamérlegen
ha mázsányi a súly akkor is
csődgondnokokkal egyezkedik
remélve hogy ő diktálhatja
a feltételeit
nem békíthető
szenvedő alanya minden konfliktusodnak
valósnak véltnek egyre megy
bárkinek bármikor
képes megmondani hogy mi az igazság
éppen képződő gondolataiban
változásért kiáltva rejti a tudattalanodba
ragaszkodását
fölpanaszolt helyzetéhez
és nem érti
hogy közérzetéből
miért nem tud közügyet csinálni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-04-04 00:05:21
Utolsó módosítás ideje: 2022-04-05 14:36:55