Visszatérő
Álmomban nagyanyám sírjára léptem,
és ekkor magával húzott a mély.
Csúf gnóm dörrent reám, nagyon féltem.
és kínok kínja volt minden estém.
Egy éjszakán megjelent nagyanyám.
Lágyan átölelt, és megígérte,
hogy ezután vigyázni fog reám.
Aztán a következő este
ismét várt rám a gnóm, megérintett,
fejével intett, hogy menjek vele,
majd felvezetett a külvilágra.
Ekkor színes pillangóvá válva
a virágok illatával tele,
szálltam... A mamám már így szeretett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-03-14 00:02:39
Utolsó módosítás ideje: 2022-03-17 05:29:29