bocsánat
az ukrán édesapa otthon szeretne lenni és nézni hogy a fia scrap machanicot játszik
túlélő vagy kreatív módban
az orosz édesapa otthon szeretne lenni a lányának segítség kell a lego vonat összerakásához
de inkább meghalnak szerda vagy szombat délután
meghalnak a kgb forgatókönyvíróinak kénye-kedve szerint
meghalnak pusztán dramaturgiai okokból mint az akciófilmek epizodistái
vajon melyik platformon twitteren snapchaten vagy messengeren érkezik értesítés
apa tűzgömbbé változott
nem is hallotta a drónt közeledni
mielőtt harkovba ért
mielőtt elhagyhatta volna kijevet
keressük a térerőt a metróalagútban
keressük a térerőt az alagút végén
együtt
mehetnénk egy másik országba gyászolni
te is láttad a videót hogyan halt meg az apám?
letöröljük a tankcsatás játékot a telefonunkról
egy darabig most nincs szelfi
se matekóra
se tésztaleves
(se) bocsánat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-27 16:40:34
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-27 22:16:02