magyar-agyar /J.A./
ötvenkettőt adtam én
nem lett lágyabb csak kemény
sorsom
hordom
ajándék a béremen
a nyafogó félelem
gyomor
nyomor
ötvenkettőm már oda
és az élet mostoha
félő
bérlő
lettem volna talpnyaló
közpénzekkel elfutó
lopó
kopó
nem lettem mert volt apám
becsületből nőtt azám
ága
drága
tanítása felnevelt
korpa közé nem kevert
elvek
nyernek
megidézem néhanap
fogam ajkamba harap
vérem
érem
szóba szökő értelem
hirdesse a képzetem
laza
haza
tanítani nem tudom
butítani nem hagyom
népem
féltem
ötvenkettőt adtam én
felnőtt évem nem enyém
korom
korom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-22 17:17:09
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-22 17:17:09