por-tett
még szinte csend a halk zúgás
betűt hűt a ventilátor
és jönnek dőlnek a szavak
a klaviatúra bátor
gondolat pörög nő a hő
zajjá vedlik a nesz tágul
ahogy kilép a csend bábból
a fülekbe áll szilánkul
mondat üvölt írásjelet
vért köp a felkiáltójel
dől a szó nő a nagy szöveg
a gondolat csak menetel
processzor sikít fog a por
a betűk nem tágítanak
ömlik az indulat a kín
kék halálban a nagy szavak
mert csak betűk szavak dőltek
túlterhelté vált a gépem
gondolatom s minden szavam
semmittevők tetten értem
por ül diadalt és tanít
hisz semmiség minden porszem
de ha összegyűlnek sokan
csenddé ölik a beszédem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-14 20:29:30
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-14 20:29:30