függő játszma
pont most dob hatost
hát persze
ugyan kit is érdekel
a játék
amikor nincs már tétje
hiszen csak az életét
tette rá
rég nincs kedve még kiszállni sem
ásít
történhet bármi
nincs olyan Isten hogy
hasson rá
hát kelletlenül
legyint az egészre
egy váratlan villanás
ha most ő lenne
a kocka
és valaki hatost dobna vele
ez már tét volna
és ok is
itt maradni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-14 00:00:01
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-16 23:59:58