No Verse Today [nélküle...]
Ma nincs vers – fű itt nem terem –,
csak az untig ismert dal van.
Refrénjét dúdolva szüntelen,
győzködöd magad: "nem vagyok bajban".
Ma nincs vers, de holnap lesz-e?
Tán még kiradírozhatod
a kérdőjelet, de nincs messze
a sosincs se, ne játszd a vakot!
Ma nincs vers: nélküle nem vagy
te sem egészen magadnál.
Félbemaradsz te is, aki félbehagy-
tad, s nem tudod, hogyan folytathatnád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-31 00:01:33
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-31 00:01:33