fehér ing
vannak amiket nem töröl az idő
hanem tartósít érlel
bevonja nemespenésszel
míg elég bátor nem leszel
hogy újraéld a kínt
legjobban majd az fáj
ami akkor nem
ugye anyám?
akkor kellett volna
nyakad köré fonni karom
mikor az isten is elhagyott
mikor apám rád emelte
nagy hentestenyerét
és papucs nélkül futottál
a fenevad elől
mikor már többször volt verés
mint asztalon a kenyér
és az árvaság is megölt
ültél az út közepén
és a porba rajzoltál
napnak hitt suta kört
azt mondták rád bolond
rá is írták a kórlapodra
szakszóval: skizofrén
mert egy rossz tombolt
a jó mellén
árammal sokkoltak
kiűztek riadt valóságodból
a pofonok földjére vissza
sose panaszkodtál
és én sose hallgattalak volna meg
a kamasz nem érti
mi a mese és mi a valóság
nekem akkor azt mondták
boszorkány vagy
pedig csak az angyalok viselik
ilyen szépen a fehér inget és a kínt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-26 20:05:49
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-26 20:05:49