No Verse Today
Ma nincs vers (fű itt nem terem),
csak az untig ismert dal van.
Refrénjét dúdolva szüntelen,
győzködöd magad: "nem vagyok bajban".
Ma nincs vers, de holnap lesz-e?
Tán még kiradírozhatod
a kérdőjelet, de nincs messze
a sosincs se, ne játszd a vakot!
Ma nincs vers, s nélküle nem vagy
te sem egészen magadnál.
Félbemaradsz, mikor félbehagy,
amit csak magaddal folytathatnál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-17 00:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-17 15:08:36