NÉMI TÚLZÁSSAL
Közepes sebességű fröccsenés.
Valaki elhagyja a bárt.
A mészárszék a kibicelés örve alatt suttog.
Az akkumulátor kegyeltjei migrénspecialisták.
Átfedések frekvenciája mérlegeli az ellopott spórákat.
A fejszámoló egymásba tolt könyökcsövei
néma fellegrést alkotnak.
A sün tüskéjébe ágyazódik a szétbontott vitorla.
Az öntömjénező hamugyárak megszégyenítik a batikolást.
A jegygyűrűk rezegnek a semmittevéstől.
A kanalas szélmérő csíraszáma megegyezik a holdfogyatkozáséval.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-03 08:33:18
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-03 08:33:18