álomból jöttél
a tárgyak körvonalai meginogtak
képek váltották egymást az agyban
a szavak lelassultak
gondolatok vonszolták őket
hangokra estek szét
a hangok elgurultak
a képek máló szélei felé
kerestem őket
de képek
már nem léteztek
foltszerű jelennè vált minden
csak te voltàl biztos
bár nem láttalak
de körülvettél
öntörvényű entrópiában