Kór-kép
Üres gyógyszeres üveg gurul,
a padlón utat vág, száll a por,
lehelet mutat fagypont közelit,
s a gyomor az éhségre korogni rest.
Még jó, hogy fagy, így nem ázik a tető,
száll a sóhaj, majd a csillárra dermed,
talán, ha a gyárban nyolcvan évet húzok le,
nem csak negyvenötöt, még ma is élnék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-21 21:18:36
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-21 21:18:36