On a long distance bus
Megfordultál. Most jobb?
Háttal a menetiránynak.
Visznek.
Meredsz, mint ketrecben
az állat. Ahonnét indultál, úgy
sem látszik.
Írhatnál. Elütni az időt.
Leírod a célállomást és
odaérsz, na?
Beszélgess. Azokkal utazol,
akik boldogságot akartak
egykor.
És most útnak erednek, messze
szülőföldtől, ó az infantilis
képzelők.
Itt mind vetkőzni vágyunk. A
nyúzáshoz. Minket Én-zúzáshoz
visznek.
Meredsz, mint csupasz Jézus a
feszületen. S látod a tájban, ahogy
átöltözik Krisztus.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-30 17:59:34
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-30 17:59:34