Ezer kénkővel
Ezer kénkővel
és zuhanyrózsával kerültél szembe.
Rossz leheleted megcsendítette a cintányérokat is.
A szüzesség kommunikálni képtelen praktikumaidba égett
Reggelre tizenhárom teknős tört be
ugyanabba a terembe.
Hol végig fejlesztésről beszéltek az alkalmatlankodók.
Azzal jöttél hogy elmázolt korongokon mélázol.
Meg hogy a fecskendők óradíjasak.
Hallelujás ösvényen igénytelen sávalapokkal legóztál ott hol a diszkosz
nyomatéka egy lemondó legyintést demoralizált.
Kiderült hogy nem helikopterrel érkeztél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-20 20:06:31
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-20 21:29:29