Sorok között
Járva kelve nyugalmat nem lelve
Sokktól és bánattól földre teperve
Eszet veszve valakit végtelen szeretve
Tettnek mezelyén harcba hevesen lélegezve
Szavak pisztojából golyókkal lövöldözve
Fájdalom kövével dobálva mélyen sebezve
Csatának színhelyén egyszer rég elveszve
Megoldást a roszban együtt törten keresve
Sárban, tengerben elhagyottan test heverve
Bánatosan egy mese belehet fejezve
Sokat kibirt keze dühbe elengedve
Dobbanó szivek sors erejében megtörve
Miértek sorát végtelűn másiktól kérdezve
Élmények sorába gyarakra bele feledkezve
Szivet pillanat alatt virussal megmérgezve
Jobb jövőt hozó géztekerccsel bekötözve
Ha végleg bezárúl kettőjüknek könyve
Letellik két szívnek sokéves terve
Életüknek ládája pecsétes lakatra verve
Párhuzam szalagja raktározni felvan tekerve
Mosolyt idézően falra képek szegezve
Vázában rózsa van alig éledezve
Ne hangozzon kérdés vajjon megérve
Végzetik szívből megélve és megértve
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-10-08 07:59:29
Utolsó módosítás ideje: 2021-10-08 07:59:29