Ride (részlet az èjszakáról)
érzem a színt, ahogy érkezik
mint egy papír, zsírpapír
érkezik
érzem, ahogy a bőrömhöz ér
egyenletesen
magába bújtat, felöltözöm
néma ruhám hozzám simul
öltözöm
hová indulunk?
annyi félelmen és nem-merszen át
elhagyva annyi piszkosköröm megàllót
indulunk
a főzetek, amiket az előző időkben ettem
savak mind
most mint kelés ülnek ki a testemen
sima lábamon és a hónaljamban
mennyi bàb mozog a belsejükben
jellegzetes az illatuk
a kelés-kilóméterköveken túl
hová érkezünk ma?
emelkedünk és apadunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-12 14:10:48
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-12 14:11:44