Általában
A nő nem ír verset a hazáról,
házat őriz, az otthon melegét.
Imádja a férfit, és felkínálja az ölét.
A nő sokszor hal meg,
szüléskor biztosan.
Ám újjászületik,
hiszen gyermeke van.
Mit tesz a férfi?
Életet ád könnyedén.
Élvez ifjan, erőnléte korában,
és akkor is ha vén.
Hazájáért vérét adja,
házat rombol, gyilkolni is kész,
majd újra teremt, gondolja,
mit neki az egész.
A nő nem ír verset a hazáról.
Házat őriz, az otthon melegét.
Ápol és betakar szeretetével,
általában, és ennyi is elég.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-30 01:12:26
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-30 05:17:06