hold-fél-ék
mint a Hold olyanok vagytok
égre emelt nagy kövek
de tudjátok-e azt
a kövek nem belülről fénylenek
a lopott ragyogás hamis
kápráztat félrevisz
bevallom hisz igaz
így jártam veletek magam is
mint a Hold olyanok vagytok
ha kell dicsőn szép kerek
máskor csak soványka
kiért harcolnak kit féltenek
tengernyi népet vonzotok
és ha kész a lelkes nagy tömeg
trónotokról pökhendin szóltok
apály ínségével menjetek
mint a Hold olyanok vagytok
alakotok mindig más
de bőrötökből kibújni
sohasem tudtok ez nem vitás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-25 21:20:54
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-25 21:20:54