Renonsz
.............................................................„Egy lehetséges nő
.............................................................egy lehetséges férfi
.............................................................megy az esőben
.............................................................megáll az esőben”
.............................................................Petri György: Improvizáció
.............................................................(részlet)
Egy nő, aki visszamenő-
leg tette lehetségessé magát.
Ha még adnál a szabályokra,
dühönghetnél:
időn túl látta meg benned
a lehetséges férfit.
Hol volt a szeme
amikor élesben játszottál érte?
Kihúzva magad, hogy játékon kívül
ugyan, de partiképes lettél,
habozás nélkül mész vele
a mentális térbe,
hogy valós időben nyerjél.
És már nincs szükséged visszamenőleges hatályra.
Egy lehetséges nő és egy lehetséges férfi
beteljesítette egymást.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-09 00:00:04
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-10 18:19:58