lehet dombszerű
lehet dombszerű
lehet dísztelen
lehet avas-ízű a tárogató.
lehet valakiből anyaként anyaszomorító.
lehet a szivacs lengedező számadása
a holt tekercs.
miért csinálsz csinos kis keresztet a galambtollakból? -
utánanézek a hangyáknak akiknek fészke a szélmalomban leledzik.
a madárcsőr-tetemet valaki csiklandozza.
valaki sohasem nyugszik addig,
míg a tombolda az isteni szaglást be nem gyakorolja.
szemölcsgyűjtő kesztyűket röptet
az ánizs.
alpinista módszerekkel nem szabad a távgyógyásznak adaptert
minősítenie.
lehet mihelyst
lehet máris
lehet majd az alkonyatot is bevonni viaszosvászonnal.
a kifogyó üzemmód
haranglabdázik?
az osztályközép-alakoskodás
munkamorálra vágyik. -
csak lepedék a függöny
mi a megbokrosodott csízióktól eltakar;
de lehet az is
hogy a statikusság örömódája újfajta változást akar.
lehet így
lehet másképp;
a szárazdajkák téblábolása
akik a zsúfoltság pribékjeinek szemfedőt varrnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-02 21:52:53
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-02 21:52:53