kedves Teréz
szégyellem
már nem tudom hányszor
köszönjem meg csak azt hogy
egyre jobban szükségem van
rád
igaz a kolesz szűkösre mért
évei után és azért mert
azt mondtad képes vagyok
rá egyedül is
elhittem de látod mégis
itt maradtam
te időben felnőttél s
bár
az elcsent kenyeret mindig
én követtem el de sosem
mondtad hogy baj csak
kented és
azóta is mindig
nos ezért
s most bevallom hogy
gondolatban gyakran időzöm
a titkos helyünkön
ne sajnálj inkább
gyere te is meglátod
milyen szuper
körös-körül kincsekkel
mindennel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-30 16:44:18
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-04 00:34:09