porladásom szakaszai VI.
úgy terveztem benézek
a kapualjba ahová albérletbe jártam
hibiszkusz talán muskátli az ablakban
mol-bubival végig a Szív utcában
hogy zubogjon bennem a változás
kiszelídül az ágyrajáró rab
haragban magammal a rendszerrel
lerobbant ház lerobbant idő
két fogatlan erdélyi öreg és a húsz éves én
nehéz vakolatpor három ágy füstszag
verscsírák sötétben: a pusztítás tervezése
mol-bubiztam végig a Szív utcában
régi düh vitt meg se álltam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-18 15:59:43
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-18 15:59:43