köröket
már kábé a tizedik kört futom le,
és bocsánat nélkül ahogy vesszük, csak
belekapaszkodunk a sértettségbe,
belül is nagy lett a hideg hirtelen,
kiizzadt szégyen mikor utat nyit, de
se émelyítő, se hazug ne legyen…
így nem hiszem, hogy meglesz az a mondat,
mikor meg álmomban becsöngettem és
azt sem kérdezték meg – mi újság, hogy vagy,
de mi még futjuk, futjuk a köröket,
pedig titkon már régóta tudjuk, hogy
ahol kérdés sincs, nehéz a felelet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-26 18:09:14
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-26 18:09:14