a főböllér
kora reggel kikészítették a bárdot
maszatos arcok izzadtságszagú kezek
langymeleg gyümölcspárlatot lötyköltek
karcos poharak alján
harsány kacaj hangzott a kukoricagóré mögül
Pista támolygott elő nadrágszíja
a földet söpörte
böffentett egy bukésat
megbotlott a felállított bakban
homloka nagyot koppant a keményfán
másképp képzelte ezt a hajnalt
majdnem meghalt de feltámadott
az utolsó napon
a töpörtyűt mégsem sütötték ki
azt sajnálta a legjobban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-20 16:09:40
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-20 16:09:40