idefelé sem volt könnyű
néha
fedezéknek próbáltad használni terheid
hogy elrejtőzz előlük
olcsó porondmutatvány lett volna
erőművészt játszanod
inkább érvényt akartál szerezni a szavaknak
állítmányt tenni a hiányos mondatokba
hogy eljuthass velük hazáig
ahol
és ezt kezdettől bizonyságként éled
az fog várni
aki az út végéig kísért