TURBO
Belém mart hirtelen a rozsda,
hát eltapostam elfojtott tudattartalmaimat,
a jelszót,
a jelszót gyorsan,
mert célpont vagyok én,
s nem mindegy, hogy aki felül volt eddig, most alulra kerül,
mint mindenkit, engem is megigéztek a lárvákból kikelt, együgyű sajthengerek,
mikor is a rostélyos lidérc emlőit tapodtam,
nem sikerült az élemre állnom,
sajnálom,
remélem, meglátom, hol landol árnyékoszlopom,
eszerint osztom szét vagyonom,
mint kit féreg fúr,
az is állandóan ezt hajtogatja; a jelszót,
a jelszót gyorsan,
mert célpont vagyok én, észrevételem szerint a sarjadásnak indult kódex
célpontja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-06 21:23:50
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-06 21:23:50