Felelõs önkéntes
Termann légió, XXI. század,
A papírral esett legnagyobb gyalázat.
Én maradtam volna penészes antik,
Ha csatába nem küld néhány valódit.
A korral váltok sebességet,
Acélosan gyorsuló gyalun
Faragok fürge pozsga-rímet.
És ha rám kacag egy faun
A tusba új töményet kérek,
Mielőtt a publikum megun.
Kakasszóra újra érzem a szádat,
Korbácsoltakban nincs többé alázat.
Lelkemen hízó fekete lyuk nem batik,
Nagyszínpadról üvöltöm az Új álmait.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.