szelfi pléhkrisztussal és A.-val
vérzik a torkom vérzik a
torkod
hangszálaink a konyha kövén
kiélesítem már
valahol láttam én vagyok te és
én vagyok én
szépek hajósa hegyek és völgyek
végtelenséged most is nagyon
élni szeretnénk ebédet főzni
érkezőt lesni az ablakon
hagyj itt bennünket néhány
tavaszra beérjük kevéssel is
most ne játszd az istent titkok
tudója
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-02 21:01:32
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-04 09:06:52