V. Pistának üzenem utólag
vörös róka
rám szegezted a jelet
és már hiába mondta
Nagyapám
hogy arany
utána azt is utáltam
ha piros volt a ruhám
bár faluhelyen nem értünk
rá a divatra
most elárulom hogy
téged is utáltalak és remélem
inkább buszsofőr lettél mint az apád
ő mindent jól csinált
bár igazából nem érdekel hogy
mi lett veled
és nem emlékszem hogy
milyen színű volt a hajad
de ha te az enyémre igen akkor
szégyelld magad és kérlek
sürgősen felejtsd el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-03-22 17:55:53
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-23 19:36:20