túljött
nem arról van szó
hogy valamivel vádolnám
csak már fojtott a levegő
mikor azt hitte térképe van hozzám
talán túljött túl közelre
az meg borzasztó nagy felelősség
amúgy ezt se látta
szóval kár volt az időért
elölről kezdeni mindent
már hozzá vagyok szokva
semmi mondom semmi
szóval ami olyan mintha
rossz lenne, az csak rossz lehet
meg aztán hiába változik mégis
mindenki azt tesz amit akar
szóval akkor én is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-01-10 18:19:08
Utolsó módosítás ideje: 2021-01-10 18:19:08